Restaurace Vlkoš

Jídelní lístek od 25.2.2019 - 3.3.2019

Polední menu podáváme od pondělí do pátku. Jednotná cena za hlavní jídlo včetně polévky činí 79 Kč (polévka 12 Kč, hlavní jídlo 67 Kč).

Pondělí

Z fazolových lusků (A:1,7)

Hovězí s drobením (A:1,3,9)

1. Vepřová krkovička pečená na pivě s rozmarýnem. opekáný brambor, tatarka (A:1,3,10,12)

2. Frankfurtský hovězí závitek, knedlík (A:1,3,6,7)

3. Penne s hříbkovou omáčkou a nivou, moučník (A:1,3,7)

4.

5.

6. Bulgur s brokolicí, rajčatový salát (A:1)

Úterý

Hajducká (A:1)

Hovězí s celestýnskými nudlemi (A:1,3,7,9)

1. Pečená vepřová plec, játrová omáčka, knedlík (A:1,3,7)

2. Kuřecí kousky s brokolicí a sezamem, rýže (A:6,11)

3. Boloňské špagety se sýrem, salát (A:1,3,7)

4.

5.

6. Vepřové kostky s čínskou zeleninou, rýže (A:6,9)

Středa

Vajíčková (A:1,3)

S jarní zeleninou a bramborem (A:9)

1. Krůtí nudličky se smetanou a hlívou, těstoviny (A:1,3,7)

2. Smažený karbanátek s nivou, bramborová kaše, okurek (A:1,3,7,10)

3. uzené maso, česneková omáčka, knedlík (A:1,3,7)

4.

5.

6. kuřecí špíz s paprikami a ananasem, jasmínová rýže (A:10)

Čtvrtek

Fazolová (A:1)

Cibulová s noky (A.1,3,7,9)

1. Vepřový vrabec, dušená kapusta, brambor (A:1)

2. Kuřecí steak zapečený se slaninou a uzeným sýrem, dušená rýže, salát (A:1,6,9)

3. Námořnické hovězí maso, knedlík (A:1,3,7)

4.

5.

6. Hlíva s rýžovými nudlemi, salát (A:6)

Pátek

Uzená s kroupami (A:1,9)

Vývar s bramborem a sýrem (A:7,9)

1. Vepřové dráčky se sterilovaným zelím, bramborový knedlík (A:1,3)

2. Smažené rybí filé, bramborový salát s majonézou (A:1,3,4,7)

3. Koblihy s ovocnou náplní (A:1,3,5,7)

4.

5.

6. Mexický guláš, těstoviny (A:1,3,9)

Sobota

Žampionová (A:1,7)

1. Hovězí pečeně na slanině a žampionech, rýže (A:1)

2.

Neděle

Kmínová s vejcem (A:1,3)

1. Vepřová kotleta se šťouchanými bramborami a kapustičkami (A:7,10)

2.