Restaurace Vlkoš

Jídelní lístek od 23.10.2017 - 29.10.2017

Polední menu podáváme od pondělí do pátku. Jednotná cena za hlavní jídlo včetně polévky činí 71 Kč (polévka 10 Kč, hlavní jídlo 61 Kč). Minutka je s příplatkem 19 Kč.

Pondělí

Couračka (A:1,7)

Vývar s bramborem (A:9)

1. Kuřecí kousky v rajč. polpě, penne (A:1,3,7)

2. V. plátek přírodní, knedlík (A:1,10)

3. Brokolice v kari těstíčku, op. brambor, tatarka (A:1,3,7,10)

4.

5.

6. Hovězí chilli nudličky s těstovinami (A:1,3)

Minutka: Kuřecí prsíčka s grilovanou zeleninu, krokety (A:7) + příplatek 19,- Kč

Úterý

Hrstková (A:1,6)

Kuřecí s kapáním (A:1,3,7,9)

1. V. kapsa plněná špenátem, těsstoviny (A:1,3,7,9)

2. H. maso, česneková omáčka, knedlik (A:1,3,7)

3. Čevapčiči s hořčicí a cibulí, šťouchaný brambor (A:1,3,10)

4.

5.

6. Zapečená rybí filátka s rajčaty a sýrem, brambor (A:3,4,7)

Minutka: Plněná kř. kapsa ang. slaninou a nivou, americké brambory (A: 7) + příplatek 19,- Kč

Středa

Mrkvová s krupicí a vejcem (A:1,3)

Kedlubnová (A:1,3,7,9)

1. Plněná kuřecí rolka, rýže (A:1,3)

2. Sekaný řízek v těstíčku, vídeňský br. salát (A:1,3,7)

3. Śumajstr se škvarkami, chléb, okurek (A:1,3,7,10)

4.

5.

6. Nudle s kuřecím masem, zelím a žampióny, salát (A:1,3)

Minutka: Vepřové dukátky s křenem, hranolky (A:6,7) + příplatek 19,- Kč

Čtvrtek

Květáková (A:1,7)

Hovězí s nudlemi (A: 1,3,9)

1. Myslivecké kostky, knedlík (A:1,3,6,7)

2. V. játra na bramboráčku, čalamáda (A: 1,3,7)

3. V. kotleta na cibuli, staročeská rýže (A: 1,6,9)

4.

5.

6. Zeleninové lečo se šunkou a volským okem, pečivo (A: 1,3)

Minutka: V. panenka s hříbkovou omáčkou, opékaný brambor (A: 1,7,10) + příplatek 19,- Kč

Pátek

Ruský boršč (A:1,7,9)

Cibulačka se sýrem (A:7,9)

1. Formanští ptáci, těstoviny, okurek (A:1,3,10)

2. V. kýta ve vajíčku, bramborová kaše (A:1,3,10)

3. Palačinky s tvarohovou omáčkou (A:1,3,7)

4.

5.

6. Kuřecí nudličky s ananasen, rýže (A.0)

Minutka: Pikantní nudličky s rest. žampióny a pórkem, nivová omáčka, hranolky (A:1,6,7) + příplatek 19,- Kč

Sobota

H. s játrovými knedlíčky (A:1,3,9)

1. Smažený kuřecí řízek, bramborový salát s majonézou (A:1,3,7,9,10)

2.

Neděle

Drůbková s těstovinou (A:1,3,9)

1. Pečené kuřecí stehno, rýže, kompot (A:1,7)

2.