Restaurace Vlkoš

Jídelní lístek od 18.3.2019 - 24.3.2019

Polední menu podáváme od pondělí do pátku. Jednotná cena za hlavní jídlo včetně polévky činí 79 Kč (polévka 12 Kč, hlavní jídlo 67 Kč).

Pondělí

Rajčatová s kukuřicí (A: 1,7,9)

Drůbková s těstovinou ( A: 1,6)

1. Vepřové maso písecké, knedlík (A: 1,3,6,7)

2. V. játra špikovaná slaninou, rýže kompot (A: 1,6)

3. Šťavnatý steak z krkovičky s hořčicí a restovanou cibulkou, opékané brambory (A: 1,7,10)

4.

5.

6. Kudrnaté nudle s kuřecím masem (A: 1,3,6)

Úterý

Zelňačka s cizrnou (A:1)

Zeleninová se strouháním (A: 1,3,9)

1. Pikantní nudličky s nivou, dušená rýže (A: 1,6,7)

2. Hrachová kaše, uzené maso s cibulkou, chléb (A: 1,3)

3. Hubertova kuřecí směs, těstoviny (A: 1,3)

4.

5.

6. Kuřecí stehýnko se žampióny, pečené brambory (A: 6 )

Středa

Bramborová s párkem (A: 1,7,9)

Hovězí s nudlemi (A: 1,3,9)

1. Hovězí plátek na hořčici, brambor, salát (A: 1,9,10)

2. V. závitek plněný okurkou. sýrem, šunkou a kečupem, knedlík (A:1,3,7)

3. Dr. prsíčka v bazalkové omáčce, těstoviny (A: 1,3,7,9)

4.

5.

6. V. plátek s jablky, šťouchané brambory (A: 0)

Čtvrtek

Hráškový krém (A: 1,7)

Česneková s osmaženým chlebem (A: 1,3,9)

1. Vepřový plátek po hanácku, těstoviny s pažitkou (A: 1,3)

2. Květákové karbanátky s medvědím česnekem, bramborové pyré s mrkví (A: 1,3,7)

3. Halušky se zelím a uzeným masem (A:1,3,7)

4.

5.

6. Kuřecí steak s kyselým zelím, brambor (A: 0)

Pátek

Fazolová s uz. masem (A: 1,6)

Masová s nočky (A: 1,3,7,9)

1. Masové koule s rajskou omáčkou, knedlík (A: 1,3,7,9)

2. Smažený kř. řízek, br. salát s majonézou (A: 1,3,7,9,10)

3. Rýžový nákyp s ovocem (A: 1,3,7)

4.

5.

6. Fazolky s rajčaty, pečivo (A:1,7)

Sobota

Pórková (A: 1,3,7)

1. Kuřecí špíz po mikulovsku, rýže (A: 1)

2.

Neděle

Slepičí s nudlemi (A: 1,3,9)

1. Grilovaná krkovička, gratinované brambory se slaninou (A: 1,7,10)

2.