Restaurace Vlkoš

 

 

SEZNAM ALERGENŮ 

 

publikovaný ve směrnici 2000/89 ES od 13.12.2014 směrnicí 1169/2011 EU 

 

1) OBILOVINY OBSAHUJÍCÍ LEPEK pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2) KORÝŠI a výrobky z nich

3) VEJCE a výrobky z nich

4) RYBY a výrobky z nich

5) PODZEMNICE OLEJNÁ (ARAŠÍDY) a výrobky z nich

6) SÓJOVÉ BOBY (SÓJA) a výrobky z nich

7) MLÉKO a výrobky z něj

8) SKOŘÁPKOVÉ PLODY mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9) CELER a výrobky z něj

10) HOŘČICE a výrobky z ní

11) SEZAMOVÁ SEMENA (SEMENA) a výrobky z nich

12) OXID SIŘIČITÝ A SIŘIČITANY v koncentracích vyšších 10mg, ml/kg, vyjídřeno SO2

13) VLČÍ BOB (LUPINA) a výrobky z něj

14) MĚKKÝŠI a výrobky z nich